Moderne funksjonalitet inn i hyttevarmen

By 5. oktober 2018Inspirasjon

Den ultimate hyttedrømmen

Logo

Det er med stolthet at vi i NEO Hytter nå kan presentere en helt ny moderne ferdighytte for vår generasjons hyttebyggere. I en tid der trenden dreier vekk fra tradisjonelle hytter til hytter med rene linjer og stilrent design, lanserer vi nå hyttebyggesett der vi tar moderne funksjonalitet inn i hyttevarmen.

NEO Hytter ble startet av to familier som selv gikk med en drøm om å bygge hytte på fjellet. Der startet ferden gjennom en rekke løsninger som allerede fantes på markedet, til å lande på å designe vår helt egen hyttedrøm. For oss handlet det om å skape et fristed som går i ett med naturen, som inviterer naturen inn, samtidig som det er lunt og stemningsfullt. Tradisjonell varme og kos har vært viktige elementer, men vel så viktig var også moderne design og et helhetlig uttrykk.

Vår egen interesse for design og interiør har satt rammer for de detaljer og løsninger som hyttene gjenspeiler, og har derfor vært grunnsteinene i prosessen med å tegne hyttene. Fritiden er dyrebar, og et velfungerende hytteliv forutsetter gode løsninger med plass for alle. Vi ønsket oss et sted som hadde samme komfort som hjemme, og som har funksjonalitet som tilrettelegger for hygge og kos. Her har vi tid og rom for å lage gode måltider, gå på lange turer, og lade batteriene når vi har en etterlengtet pause fra hverdagens kjas og mas. Med vedlikeholdsfrie materialer som basis, ser vi nå frem til et hytteliv med fokus på fritid og lange skiturer.

Design og inspirasjon

Vår egen hytteinspirasjon har vi delt gjennom profilene @casasolstad og @cabinloen. Her deler vi designtips, hytteinteriør, og vår definisjon på hyttekos for å inspirere andre. Vi er ydmyke over responsen fra både interiørbloggere, hyttebyggere og boligmagasiner. Nå gleder vi oss til å gjøre hyttene tilgjengelige på markedet, og gjennom NEO Hytter kan du nå realisere drømmen om en  moderne hytte av høy kvalitet, med både eleganse og særpreg.