Neo hytter i stor vekst

– Det er utrolig kjekt å være på plass i Neo hytter. Deres moderne hytter treffer noe i markedet og jeg gleder meg til å være med på reisen videre, sier nyansatt logistikkansvarlig Kim Strøm Holten.
Kim Holten i Neo hytter.
– Det er utrolig kjekt å være på plass i Neo hytter. Deres moderne hytter treffer noe i markedet og jeg gleder meg til å være med på reisen videre, sier nyansatt logistikkansvarlig Kim Strøm Holten.
Mann ser mot en vegg med logoen til Neo hytter. Foto.

Bred bransjeerfaring

Kim kommer fra prosjektlederstilling i XL-bygg, hvor han har jobbet siden 2015. Før det arbeidet han som tømrer og i byggevarebransjen. Erfaringer han er helt sikker på kommer godt med i hans nye rolle i Neo hytter. 

– Min bakgrunn kommer godt med for å forstå hvordan ting henger sammen. Jeg skal i hovedsak ha en backoffice-funksjon, og skal følge opp bestillinger og logistikken ut på byggeprosjektene. Jeg skal ha aktivt samarbeid med snekkere og byggeplasser. 

Planlegning av hytte med blå akvarell bakgrunn. Foto.

Fleksible løsninger

Gjennom jobben i XL-bygg har Kim samarbeidet med Neo hytter som leverandør av byggevarer. Han har latt seg imponere over Neo og hyttene deres.  

– Jeg liker konseptet veldig godt og hyttene er utrolig fine. Neo hytter leverer gjennomtenkte og solide produkter med høy kvalitet. De har fått til imponerende mye på kort tid, og Roar og Stian er i særklasse når det gjelder å tenke detaljer og helhet sammen med kunden. Hyttene er fleksible og tilpasses hver kunde gjennom tett dialog. Jeg var ikke på utkikk etter ny jobb, men da de tok kontakt var jeg ikke i tvil om at jeg skulle ta denne muligheten. 

Kjernehytte utenfra i kveldsstemning

Hett hyttemarked

I fjor ble det omsatt hytter som aldri før i Norge. Hyttemarkedet er i sterk vekst og svært mange vil kjøpe eller bygge hytte om dagen

– Nå som vi ikke kan reise utenlands, har nok enda flere ønske om å skaffe seg en hytte. Etterspørselen etter Neo hytter er i stor vekst. Og dette er nok en generell trend, hyttemarkedet er i en oppsving. Vi får mange henvendelser om dagen og det virker som om konseptet til Neo hytter treffer godt. De moderne hyttene skiller seg fra de tradisjonelle hyttene vi er vant med. 
 
– Neo hytter skiller seg ut med det moderne uttrykket som samtidig tar vare på den lune og koselige hyttestemningen. Den gjennomgående høye kvaliteten på alle materialer, og det naturlige uttrykket som gjør at hyttene glir inn i terrenget både til fjells og ved sjøen er veldig ettertraktet, mener Kim.

Stian Lønvik og Roar Solem i Neo hytter

God match

Han har stor tro på fremtiden i Neo hytter. 

– Roar og Stian tenker på alt. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Det blir utrolig artig å få jobbe sammen med dem fremover. Jeg håper jeg kan være med på å sette ting i system og etter hvert komme med innspill på løsninger og materialvalg, forteller Kim. 

– Kim er håndplukket på bakgrunn av hans brede erfaringer fra bransjen. Han er systematisk, løsningsorientert og har et godt lag med folk. Med han på laget er vi sikret enda bedre leveranser og oppfølging av kunder, sier Roar og Stian.