Sosialt hytteliv med Samle

Det skjer stadig endringer i våre kunders ønsker og behov. Etter stor etterspørsel fra markedet har vi derfor gleden av å lansere Samle, en hyttemodell i to ulike former.
Det skjer stadig endringer i våre kunders ønsker og behov. Etter stor etterspørsel fra markedet har vi derfor gleden av å lansere Samle, en hyttemodell i to ulike former.

Samles i Samle

Samle er designet for et fleksibelt og sosialt hytteliv. Med fokus på gode soner å samles i – både inne og ute. Modellen kommer i to ulike former: T- og H-form. Samle er med andre ord svært fleksibel, og gir deg som kunde muligheten til å bygge i større utstrekning og flere retninger.

Varier størrelsen på hver seksjon etter dine ønsker og behov. Vi hjelper deg å tilpasse hytta etter tomt, utsikts- og værforhold, slik at du oppnår best mulig tomteutnyttelse og får en god, gjennomtenkt hytte med plass til å samle dine nære og kjære. 

Naturlige soner

Med sine vinklede former blir skillet mellom oppholdssone og funksjonsdel enda mer tydelig i Samle – uavhengig av hvilken hytteform du velger å gå for. Den sosiale oppholdssonen blir stor og åpen, og skaper et naturlig samlingssted for familien og besøkende. I den mer private sonen av hytta, med soverom og funksjonsrom som bad, badstue, vaskerom og bod kan du trekke deg tilbake for egentid og ro. Ønsker du å koble til en garasje eller utebod med direkte inngang til hytta er dette mulig med Samle.

Nyt utsikt fra flere hold

Samles vinklede former gir deg mulighet til å nyte utsikten fra flere retninger. Velger du for eksempel å legge kjøkkenet mot øst og stua mot sør kan du få med deg både soloppgang og solnedgang fra allrommet i hytta. Med flere utganger i seksjonene når du også raskt og enkelt ut til de ulike uterommene på hytta.

Sosiale uterom

Er du opptatt av gode soner også utendørs? Samle gir deg fantastiske muligheter til å lage gode, lune uterom. De vinklede formene bidrar til naturlige inndelinger og skjerming mot både vær, vind og nysgjerrige hyttenaboer. Nyt morgenkaffen i godstolen i kroken som vender mot øst. Planlegg for sommerens solfylte dager mot sør, og sørg for en lun krok mot vest for vakre solnedganger og sene sommerkvelder.

Akvarell av blåbær.

Fortsatt nysgjerrig på Samle?