Stable

Stable er ei moderne hytte, med plass til hele livet i flere etasjer. Hytta gir oversikt og trygghet. Utsikt og luft.
Fjellheim malet i blågrønne farger med akvarell. Illustrasjon.
Stable er ei moderne hytte, med plass til hele livet i flere etasjer. Hytta gir oversikt og trygghet. Utsikt og luft.
Minimalistisk og lekker trapp til hems i Kjerne
Minimalistisk og lekker trapp til hems i Kjerne

Dette er Stable

Stabling er en viktig del av livet. Vi stabler ved, vi stabler opp et liv, vi bygger stein på stein, vi støtter opp hverandre og får ting i stand. Stable er hytta med to hele etasjer, hems og god lagringsplass. 

Hovedetasjen har inngangsparti, garderobe, soverom og bad med mulighet for badstue. Stue og kjøkken i egen sone med fantastisk utsikt i front. Det er hems med god takhøyde over funksjonsrommene. I sokkelen er det mange soverom, tv-stue samt godt med bodplasser, bad og vaskerom. Passer i skrånende terreng med god utsikt.

Med rom for å bygge i høyden

Vi har et rammeverk som tillater stor fleksibilitet. Vi tilpasser størrelsen på hytta og flytter på rom slik at den passer ditt liv. Vi kan endre på både romstørrelser, takvinkel og mønehøyde – slik at hytta passer perfekt til din tomt og ditt liv. Her er et eksempel på Stable.

4 – 6 soverom

100 – 120 kvm BYA
120 – 150 kvm BRA

2 – 3 bad

7,0 – 7,8 m mønehøyde

Moderne, svart hytte i en snødekt skog. Foto.

Veien til din Stablehytte

Har du allerede forelsket deg i Stable, eller trenger du hjelp til å velge hytte? Sammen med deg tilpasser vi ut fra dine ønsker, behov og tomt. 

Hytta leveres som byggesett, for raskt og enkelt oppsett. Vi leverer bærende konstruksjoner, vegg og takverk som precut, altså ferdig kappet. Du velger selv hvilke håndverkere som skal sette opp hytta, og hvilke leverandører du ønsker på fast innredning. Vi har god dialog med deg og håndverkerne hele veien, og har også gode samarbeidspartnere på fast innredning som du kan velge å benytte deg av. 

Fra signert kontrakt tar det omtrent 10 – 12 måneder til du kan fylle hytta med ditt liv.

Kvistfritt furupanel og sømløse overganger.

Våre materialer

Det leveres et eksklusivt, kvistfritt furupanel som er ferdig behandlet med hvit voks. Heltregulv i furu, behandlet med lys hardvoksolje i brede planker.

Smale vindusrammer maksimerer utsikt, lysinnslipp og nærhet til naturen. Eksklusive designvinduer med 3-lags energiglass.

Utvendig leveres kledning i malmfuru med jernvitrol og et moderne tretak i slett uttrykk.

Bærende konstruksjoner, vegg og takverk leveres som precut for et raskt og effektivt oppsett.

Akvarell av grantre.

Vi gir deg rommene.

Du fyller dem med liv.