Leveransebeskrivelse

Med et byggesett fra NEO Hytter får du en moderne og lettstelt hytte med eksklusive, vedlikeholdsfrie materialer.

For et raskt og enkelt oppsett leveres bærende konstruksjoner, vegg og takverk som precut, dvs at alle deler er ferdig kappet og merket. Byggesettet prosjekteres og dimensjoneres i henhold til stedlige krav for din hytte.

Som utvendig veggkledning leveres malmfuru med 90-100% andel kjerneved som standard. Malmfuru er fra naturens side mettet med stoffer som gir treverket en naturlig beskyttelse mot sopp og råte. Veggkledning er ferdigbehandlet med jernvitrol som gir en homogen patina og er en ren utseendemessig behandling. Under tak vil den kunne fremstå mørkere enn på yttervegg.

Med et tretak i malmfuru får du et rent, naturlig og helhetlig uttrykk. Tretaket er, i motsetning til kledning på vegg, ubehandlet da sol og regn raskt vil gi det en jevn sølvgrå patina. Under tretaket leveres robust underlagsbelegg beregnet for tretak.

moderne hytte
moderne hytte

Med en hytte fra NEO får du eksklusive designvinduer med 3-lags super energiglass fra Velfac. Vinduene, i aluminium, har smale elegante vindusrammer uansett om det er åpningsvindu eller fastkarm som maksimerer utsikt og nærhet til naturen og økt lysinnslipp. Vinduene leveres ferdigmalt innvendig i valgfri farge.

Innvendig leveres et kvistfritt furupanel av svært høy standard for alle tak og alle vegger unntatt vaskerom, bod, garderobe, dusjnisje på bad. Panelet er hvitpigmentert fra fabrikk og dermed reduseres naturlig gulning. På badstue leveres panel av osp i tak og på vegg.

Vi leverer et massivt heltregulv i lys furu som gir et lunt og varmt gulv. Gulvet er ferdig behandlet i en lys hardvoksolje og leveres som standard i brede planker.

Kontakt oss