Personvern

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Neo hytter samler inn og bruker personopplysninger. Daglig leder hos Neo hytter er til enhver tid behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.
Denne personvernerklæringen forteller hvordan Neo hytter samler inn og bruker personopplysninger. Daglig leder hos Neo hytter er til enhver tid behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Formål med behandlingen

Neo hytter behandler anonymisert brukerstatistikk på nettsiden som et ledd i å optimalisere funksjonalitet, brukeropplevelsen og for å ivareta sikkerhet. Personopplysninger behandles først etter at en person har kontaktet oss, eller har inngått et kundeforhold. Disse personopplysningene blir brukt som et ledd i å yte god kundeservice, utføre salg, kartlegging og kommunikasjon med vedkommende.

Hvordan vi samler inn informasjon

Informasjonen samles inn gjennom bruk av informasjonskapsler, loggføring av IP adresser, søkeskjema, e-post, telefon og åpne kilder.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Du kan selv bestemme om en nettside skal kunne lagre slike informasjonskapsler i din nettleser ved å endre innstillingene. Mer informasjon om hvilke informasjonskapsler vi bruker finner du nederst i dokumentet.

Loggføring av IP-adresser

IP adresser blir innhentet av enhver som besøker våre nettsider. Dette blir gjort for å ivareta sikkerhet, finne feilkilder eller for tilgangskontroll. IP adresser knyttes kun til enkeltpersoner som gir oss personopplysninger. Informasjon kan brukes til å sammenlikne IP adresse og aktivitet på nettsidene. IP adresser lagres over en periode som gjør det mulig å opprettholde god funksjonalitet og sikkerhet. IP adresser som manuelt har blitt blokkerte, som følge av sikkerhetsbrudd, vil bli lagret så lenge det er nødvendig for å forhindre videre sikkerhetsbrudd.

Kundebehandlingssystem (CRM)

Personopplysninger som vi har mottatt gjennom nettsiden, e-post, telefon, åpne kilder eller annen kontakt blir lagret i vårt kundehandlingssytem (CRM). Opplysningene blir lagret for å kunne opprettholde god og effektiv kommunikasjon. Personopplysninger som er nødvendig for å opprettholde et kundeforhold blir lagret så lenge dette er nødvendig. Andre personopplysninger slettes når det ikke lenger er behov for dem eller på oppfordring fra personen det gjelder.

Utlevering av persondata til tredjepart

Generell bedriftsinformasjon og personopplysninger til kontaktperson i den aktuelle bedriften kan bli delt med våre samarbeidspartnere og underleverandører. Dette gjelder spesielt dersom det er nødvendig i forbindelse med levering av et tilbud eller en tjeneste og produkt. Typiske underleverandører er håndverkere, produsenter, byggvareleverandører og regnskapsbyrå.

Sikkerhet

Foretningskritiske skyløsninger sikres med 2-faktor autentisering hvor kun ansatte i bedriften har tilgang. Backup lagres kryptert. Bærbare enheter er krypterte og oppsatt med gjenfinning og sletting. Kommunikasjon mellom løsningene er kryptert.

Sletting

Personopplysninger som ikke anses som nødvendig for videre kundeforhold eller oppfølging blir slettet.

Rettigheter

De som er registrert i en av Neo hytter sine systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige opplysninger blir rettet, slettet eller supplert.

Kontaktinformasjon

Neo hytter
Torgkvartalet – Stokmovegen 2
7500 Stjørdal
kontakt@neohytter.no
+47 93 21 32 69 /+47 40 45 11 02

Kontaktopplysninger til behandlingsansvarlig

Stian Lønvik
+47 404 51 102
stian@neohytter.no

Følgende informasjonskapsler kan bli brukt på våre nettsider, eller i sammenheng med våre tjenester:

Hubspot
Google Analytics

Benyttes for å analysere hvordan besøkende benytter nettsiden. Informasjonskapslene er anonymiserte og kan ikke knyttes direkte til en bestemt person. Google Analytics benytter blant annet følgende informasjonskapsler: _ga, _gid, _gat, m.f. Du kan lese mer om disse og hvilken funksjon de har på Google Analytics sine nettsider.

Facebook Pixel 

Vi bruker Facebook pixel i forbindelse med kampanjer, for å se sammenheng mellom besøkende på nettsiden og besøkende på våre Facebook-sider. Dette gjøres for å samle publikum for annonsering på Facebook.

Google Tag Manager

Brukes for å håndtere de forskjellige typene cookies – det vil si at Google Analytics og Facebook Pixel er lagt til via Google Tag Manager.

Adobe Fonts / Typekit

Benyttes for å vise enkelte skrifttyper. Typekit samler inn brukerstatistikk og andre typer data spesifisert i deres personvernærklæring.Les mer.

YouTube

Benyttes for å vise videoer på nettsiden. YouTube benytter egne informasjonskapsler og samler inn brukerstatistikk. Les mer.  

Vimeo

Benyttes for å vise videoer på nettsiden. Vimeo benytter egne informasjonskapsler og samler inn brukerstatistikk. Les mer.

Revisjoner

Endringer av innholdet i denne personvernerklæringen loggføres med dato for endring i Github og på nettsiden.