Hytteliv

Vi gir deg rommene – du fyller dem med liv. Få hytteinspirasjon fra andre hytteeiere, tips til løsninger, design, interiør og les om våre pågående prosjekter.
Kjøkkenbord i Kjerne.
Vi gir deg rommene – du fyller dem med liv. Få hytteinspirasjon fra andre hytteeiere, tips til løsninger, design, interiør og les om våre pågående prosjekter.

Neo hytter X Landfolk

Sammen med Landfolk gjør vi det nå enkelt og fleksibelt for deg å leie eller leie ut en Neo-hytte.

Kjøkken og stue i ett i Kjerne

Hva koster en Neo-hytte?

Ingen hyttedrømmer er like. Derfor vil sluttsummen på en Neo-hytte alltid variere ut fra beliggenhet, tomteforhold og dine valg.

Sosialt hytteliv med Samle

Nå lanserer vi endelig Samle – en hytte designet for et fleksibelt og sosialt hytteliv.

Vår moderne hytte Kjerne utenfra.

Kjerne i flere bredder

Vår mest solgte hyttemodell Kjerne kommer i tre ulike bredder. Slik dekker vi dine ulike ønsker og behov på en god måte, uten at det går på bekostning av hyttas moderne design og stilrene linjer.

Kjernehytte i Selbu i snødekt vinterlandskap.

Vi leverer hytter i hele Norge

På jakt etter tomt eller hytte? Siden 2019 har vi oppfylt nesten 70 hyttedrømmer over hele landet.

Moderne hytter – varige materialer

Våre moderne hytter kjennetegnes av stilrene og gjennomtenkte detaljer. Hyttene er bygget med kvalitetsmaterialer som krever lite vedlikehold. Men hva får du egentlig når du bygger ei hytte fra oss i Neo hytter?

Den gode kundereisen

Fokuset på en god kundereise er viktig for oss i Neo hytter, og som en del av vårt aktive arbeid mot å oppnå dette har vi nå styrket laget.

Status fra Kikut

Søskenparet Tiril og Vetle Sjåstad Christiansen har aldri bygd hytte før. De har derfor hatt en bratt læringskurve i prosessen mot drømmehytta på barndomsvollen på Kikut, Geilo. Nå nærmer hytta seg klar, og søskenparet deler sine erfaringer og tips fra prosessen mot sin Kjerne-hytte.

Veien til ditt drømmekjøkken

For de aller fleste av oss er kjøkkenet selve hjertet i hytta. Her tar vi oss god tid til matlaging – og vi koser oss rundt langbordet med deilige måltider, gode samtaler, spill og latter.

Lars og Amanda bygger Kjernehytte ved idylliske Lesjaskogsvatnet

Paret fra Åndalsnes i Romsdal har lenge drømt om sin egen hytte. Mens de ventet på den perfekte tomta, begynte de å lete etter den perfekte hytta.

Kim Holten i Neo hytter.

Neo hytter i stor vekst

– Det er utrolig kjekt å være på plass i Neo hytter. Deres moderne hytter treffer noe i markedet og jeg gleder meg til å være med på reisen videre, sier nyansatt logistikkansvarlig Kim Strøm Holten.

Kjernehytta til Anne Synøve Strand i vinterlandskap

Har bygd drømmehytta

Anne Synøve Strand og Rolf Solbakken var ikke på hyttejakt. De hadde ei lita, eldre hytte som de hadde totalrenovert. Men så fikk de se en Neo-hytte på Instagram.

Tiril Sjåstad Christiansen og Vetle Sjåstad Christiansen.

Tiril & Vetle

Tiril og Vetle Sjåstad Christiansen skal bygge hytte på barndommens setervoll på Geilo. Bestefars lille hytte byttes ut med to Kjerne-hytter fra oss.