Hytteliv

Vi gir deg rommene – du fyller dem med liv. Få hytteinspirasjon fra andre hytteeiere, tips til løsninger, design, interiør og les om våre pågående prosjekter.
Kjøkkenbord i Kjerne.
Vi gir deg rommene – du fyller dem med liv. Få hytteinspirasjon fra andre hytteeiere, tips til løsninger, design, interiør og les om våre pågående prosjekter.

Den gode kundereisen

Fokuset på en god kundereise er viktig for oss i Neo hytter, og som en del av vårt aktive arbeid mot å oppnå dette har vi nå styrket laget.

Status fra Kikut

Søskenparet Tiril og Vetle Sjåstad Christiansen har aldri bygd hytte før. De har derfor hatt en bratt læringskurve i prosessen mot drømmehytta på barndomsvollen på Kikut, Geilo. Nå nærmer hytta seg klar, og søskenparet deler sine erfaringer og tips fra prosessen mot sin Kjerne-hytte.

Veien til ditt drømmekjøkken

For de aller fleste av oss er kjøkkenet selve hjertet i hytta. Her tar vi oss god tid til matlaging – og vi koser oss rundt langbordet med deilige måltider, gode samtaler, spill og latter.

Lars og Amanda bygger Kjernehytte ved idylliske Lesjaskogsvatnet

Paret fra Åndalsnes i Romsdal har lenge drømt om sin egen hytte. Mens de ventet på den perfekte tomta, begynte de å lete etter den perfekte hytta.

Nærbilde av utendørskledning på hyttevegg. Foto.

Stor etterspørsel og prisøkning i trelastmarkedet

Det har vært noen turbulente måneder i trelastbransjen i det siste og det er store prisøkninger på varene som vi kjøper inn til våre varepakker.

Kim Holten i Neo hytter.

Neo hytter i stor vekst

– Det er utrolig kjekt å være på plass i Neo hytter. Deres moderne hytter treffer noe i markedet og jeg gleder meg til å være med på reisen videre, sier nyansatt logistikkansvarlig Kim Strøm Holten.

Kjernehytta til Anne Synøve Strand i vinterlandskap

Har bygd drømmehytta

Anne Synøve Strand og Rolf Solbakken var ikke på hyttejakt. De hadde ei lita, eldre hytte som de hadde totalrenovert. Men så fikk de se en Neo-hytte på Instagram.

Tiril Sjåstad Christiansen og Vetle Sjåstad Christiansen.

Tiril & Vetle

Tiril og Vetle Sjåstad Christiansen skal bygge hytte på barndommens setervoll på Geilo. Bestefars lille hytte byttes ut med to Kjerne-hytter fra oss.