Moderne hytter – varige materialer

Våre moderne hytter kjennetegnes av stilrene og gjennomtenkte detaljer. Hyttene er bygget med kvalitetsmaterialer som krever lite vedlikehold, men hva får du egentlig når du bygger ei hytte fra oss i Neo hytter?
Våre moderne hytter kjennetegnes av stilrene og gjennomtenkte detaljer. Hyttene er bygget med kvalitetsmaterialer som krever lite vedlikehold, men hva får du egentlig når du bygger ei hytte fra oss i Neo hytter?

Naturlig, lunt og eksklusivt

Dette er stikkord for materialene vi bruker i alle våre hytter. Sammen med våre leverandører jobber vi tett for å alltid være på topp når det gjelder kvalitet, og vi legger lista høyt for alle våre standarder. Vi er opptatt av å gi deg som kunde ei hytte du kan nyte i mange år – uten å måtte tenke på stadig vedlikehold. Og vi ønsker å skape en god, innbydende atmosfære i ei hytte som oser av kvalitet.

Gjennomgående helhet

Som standard i alle våre hytter leveres et eksklusivt, vokset furupanel. Panelet er av kvistfri kvalitet, med noen perlekvister. Det kvistfrie furupanelet gir hytta et moderne og minimalistisk utseende – og ved å benytte dette gjennomgående i alle rom skapes et rent og helhetlig uttrykk. Voksen gir panelet en varig, lys nyanse, beskytter og gjør det enkelt å holde rent.

Enkelt vedlikehold

Dalafloda Softpine Premium er navnet på vårt standardgulv – et svenskprodusert heltregulv i furu, i premiumsortering. Gulvet leveres i brede planker og har en slett, høvlet overflate behandlet med en lys hardvoksolje fra Osmo. Voksen beskytter gulvet mot utvendige påvirkninger, og sørger for enkelt vedlikehold.

Det lille ekstra

Er du ekstra opptatt av det visuelle, lukten eller følelsen av å gå på et massivt heltregulv? Vi har et tett og godt samarbeid med Dinesen, og en stor andel av våre kunder velger å oppgradere til et av deres heltregulv. Akkurat som vårt standardgulv er også gulvene fra Dinesen svært bæredyktige, og de kan slipes ned utallige ganger for å leve gjennom flere generasjoner.

Dinesen leverer kvalitetsgulv i fire tresorter - douglas, furu, ask og eik. Douglas, furu og ask er nordiske i sitt uttrykk, og med sin letthet passer de godt sammen med annet trevirke. Ønsker du en ekstra tyngde og lunhet til interiøret er eik et godt alternativ. 

For et gulv helt uten skjøter kan gulv i douglas leveres i lengder opp til 15 meter, og gulv i furu leveres i lengder opp til 10 meter. Dinesens planker har ikke fas, og sørger dermed for at overgangene blir flytende, om man velger å gå for fallende lengder. 

Sømløse overganger

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når det gjelder materialvalg i våre hytter. For å oppnå de sømløse, listefrie overgangene leverer vi massive, slette innerdører fra Bygg1 med spesialdybde på karm som tilsvarer veggtykkelsen. Alle våre vinduer og dører leveres ferdig malt i en dyp, grå farge – og de mørke detaljene bidrar til å gi våre hytter det moderne, stilrene uttrykket vi etterstreber.

Kjernehytte i sommerlandskap

Vakkert og tidløst

Utvendig leverer vi kledning i malmfuru fra ProTre. Malmfuru har en naturlig impregnering og krever minimalt med vedlikehold. Som standard leveres den jernvitrolbehandlet for en jevn og fin grånet overflate allerede fra start. Over tid vil naturen selv utvikle den grålige fargetonen – uten at det trengs etterbehandling.

Våre tak leveres også i malmfuru som standard. Denne er ikke jernvitrolbehandlet da vær og vind sørger for en naturlig gråning, og sikrer at tak og kledning med tiden glir naturlig sammen.

Akvarell av blåbær.

Lurer du på mer rundt våre hytter?

Vi bistår deg gjerne med spørsmålene.