Vi leverer hytter i hele Norge

I 2019 ble den første Neo-hytta oppført. Siden den tid har vi oppfylt nesten 70 hyttedrømmer over hele landet. Hyttene er lokalisert fra Ringvassøy i Troms og Finnmark i nord, til fjellbygda Sirdal i sør-vest.
Kjernehytte i Selbu i snødekt vinterlandskap.
I 2019 ble den første Neo-hytta oppført. Siden den tid har vi oppfylt nesten 70 hyttedrømmer over hele landet. Hyttene er lokalisert fra Ringvassøy i Troms og Finnmark i nord, til fjellbygda Sirdal i sør-vest.
Illustrasjonen viser en oversikt over våre oppførte hytter, aktive prosjekt og ledige tomter.

Hvor vil du bygge?

Er du glad i fjellet og ønsker en hytte nært alpinbakken og skisporene? Trives du best i skogen, tett på dyreliv og gode tur- og jaktmuligheter? Eller er en sommerhytte med båtliv på sjøen det som frister mest? En hytte fra oss kan du bygge akkurat der du vil. Nord, sør, øst eller vest – vi leverer hytter i hele landet.

På Blefjell er det oppført en lekker Kjerne-hytte med naturen som nærmeste nabo.

Fjellet kaller

For mange av våre hyttekunder er det fjellet som lokker mest. Med sine uendelige løypenett og bratte alpinbakker om vinteren, og flotte turmuligheter og vakre farger resten av året. På fjellet er det lett å finne roen – enten du er ute i frisk luft omringet av herlig natur, eller nyter tiden med venner og familie, peiskos og god mat og drikke.

Nedenfor finner du en oversikt over populære fjelldestinasjoner i Norge. I de fleste av disse fjellbygdene er det allerede oppført eller planlagt Neo hytter.

Populære fjelldestinasjoner  Skikjører i dyp snø.
  Musdalsæter ligger sentralt plassert sør i Gudbrandsdalen og innbyr til uteaktiviteter hele året.

  På jakt etter hyttetomt?

  Vi har tomter for salg i flere deler av landet. Er du glad i å stå på ski og ønsker hytte i Midt-Norge kan vi anbefale deg å sjekke ut våre ledige tomter i skiparadisene Stranda, Bjorli, Oppdal, Meråker og Selbu. Ønsker du fjellhytte på Østlandet, har vi fine fjelltomter på Ustaoset og Geilo – samt Svivkollen hyttefelt i Nissedal. 

  Lenger øst finner du Musdalsæter hyttegrend. Her, sentralt mellom Hafjell, Skeikampen og Kvitfjell, har vi nå fantastiske utsiktstomter med solrik og idyllisk beliggenhet for salg.

  Les mer om våre ledige hyttetomter.

  Sikt i vinterlandskap
  Sikt er ei moderne hytte, designet for å nyte utsikten. Denne Sikt-hytta finner du i skiparadiset Selbu.

  Fleksible hytter

  Vi leverer i dag tre ulike hyttemodeller – alle utviklet på et rammeverk som tillater stor fleksibilitet. Det vil si at du som kunde kan tilpasse din hytte etter dine behov og ønsker. Dermed er du sikret en hytte som er godt tilpasset din hyttetomt – uavhengig av eventuelle begrensninger på tomt og terreng.

  Les mer om våre hyttemodeller Sikt, Kjerne og Stable.

  Vi er opptatt av å følge prosessen hele veien, og har gode samarbeidspartnere i håndverkere og grunneiere.

  Lokalt samarbeid

  Neo hytter er en slank organisasjon, og vi er derfor både effektive og fleksible. Vi jobber kontinuerlig med å opprettholde et godt samarbeid med leverandører og håndverkere, og sammen spiller vi på lag for deg som kunde. Etter en rekke ulike prosjekt rundt om i landet, har vi med oss god erfaring med ulike håndverkere og aktører. Vi har ikke egne ansatte på utførende fag. Vårt ønske er å bruke lokal arbeidskraft der du bygger din hytte. Vi følger prosessen tett. Slik etablerer og styrker vi samarbeidet med håndverkere over hele landet.

  Akvarell av fjellrekke i grønntoner.

  På jakt etter tomt eller hytte?

  Vi tar gjerne en uforpliktende prat om hvilken tomt og hyttemodell som passer deg og ditt liv.