Hyttene

Våre moderne hytter gjenkjennes av de elegante, rene linjene, kvalitetsmaterialene, det gjennomgående lyset og de store vindusflatene som slipper naturen inn.
Kjernehytte i sommerlandskap
Våre moderne hytter gjenkjennes av de elegante, rene linjene, kvalitetsmaterialene, det gjennomgående lyset og de store vindusflatene som slipper naturen inn.

Våre hytteserier

Vi har fire ulike hytteserier; Kjerne, Sikt, Samle og Stable. Felles for hyttene våre er god takhøyde, gjennomlys og soner med plass til hele livet, pakket inn i eksklusive materialer og detaljer.

Kjerne

Blågrønn skog malt med akvarell. Illustrasjon.

Kjerne

Kjerne er hytta for de gode opplevelsene med de nærmeste, kjernen, de innerste.

Sikt

Sikt

Sikt er hytta for å nyte. Nyte utsikten og naturen. Med 180 graders sikt viskes skillet mellom ute og inne bort.

Samle

Samle

Samle er hytta designet for et fleksibelt og sosialt hytteliv. Samle kommer i tre forskjellige former: L-, T- og H-form.

Stable

Stable

Stable er hytta med plass til hele livet i flere etasjer. Denne hytta passer perfekt i skrånende terreng med god utsikt.

Kvistfritt furupanel og sømløse overganger.

Våre materialer

Det leveres et eksklusivt, kvistfritt furupanel som er ferdig behandlet med hvit voks. Heltregulv i furu, behandlet med lys hardvoksolje i brede planker.

Smale vindusrammer maksimerer utsikt, lysinnslipp og nærhet til naturen. Eksklusive designvinduer med 3-lags energiglass.

Utvendig leveres kledning i malmfuru med jernvitrol og et moderne tretak i slett uttrykk.

Bærende konstruksjoner, vegg og takverk leveres som precut for et raskt og effektivt oppsett.

Illustrasjonsbilde som viser før video starter på mobile enheter Ikon for start avspilling

Fleksibilitet

Våre hytter har et fleksibelt rammeverk som kan tilpasses dine behov og ønsker. Vi tilpasser størrelsen på hytta og flytter på rom slik at den passer ditt liv.

Grå akvarell av fjelltopp.

Kundereise

01. Tomt
Ikon for å åpne Ikon for å lukke

Sammen med deg kartlegger vi mulighetene og begrensningene på din tomt. Vi hjelper gjerne med å finne tomt om du ikke allerede har en.

02. Tidsplan og budsjett
Ikon for å åpne Ikon for å lukke

Vi legger en plan iht dine ønsker om fremdrift og budsjett. Erfaringsmessig tar det 10 – 12 måneder fra signert kontrakt til din hytte står ferdig. Vi har ikke egne håndverkere, men ønsker å bidra til lokal verdiskapning ved å knytte til oss samarbeidspartnere der hytta bygges.

03. Valg og tilpasning av hytte
Ikon for å åpne Ikon for å lukke

Sammen finner vi hytteserien du liker best og som passer din tomt. Vi har et fleksibelt konsept hvor vi gjør tilpasninger innenfor våre design- og konstruksjonsmessige rammer. Vi kartlegger dine ønsker og behov, du bestemmer hvilke rom som skal hvor, og vi tilpasser din løsning. Om nødvendig endrer vi takvinkel og mønehøyde. Vi kan også levere torvtak.

04. Tilpasning av leveranse
Ikon for å åpne Ikon for å lukke

Vi leverer moderne lettstelte hytter med fokus på detaljer, og med materialer av høy standard. Det er muligheter for å tilpasse leveransen – kanskje drømmer du om et eksklusivt gulv fra Dinesen i hele lengder? Vi har samarbeidspartnere på faste innredninger, men du står fritt til å kjøpe dette direkte fra egen leverandør.

05. Tilbud og avtale
Ikon for å åpne Ikon for å lukke

Når din hytte er ferdig tegnet og tilpasset, får du et pristilbud – inkludert tegninger og avtalt leveranse. Ved aksept av tilbud inngår vi en gjensidig forpliktende avtale. Avtale må signeres minimum 4 måneder før første leveranse.

06. Byggesøknad
Ikon for å åpne Ikon for å lukke

Vi kan hjelpe deg med hele prosessen fra byggesøknad til ferdigattest.

07. Prosjektering
Ikon for å åpne Ikon for å lukke

For et raskt og enkelt oppsett leveres bærende konstruksjoner, vegg og takverk som precut. Det vil si at alle deler er ferdig kappet og merket. Byggesettet prosjekteres og dimensjoneres i henhold til stedlige krav for din hytte. Med i leveransen får du alle nødvendige monterings- og detaljtegninger for å sikre riktig teknisk og arkitektonisk utførelse.

08. Levering
Ikon for å åpne Ikon for å lukke

Vi leverer byggesettet i 4 hovedleveranser. Første leveranse består av precut konstruksjonspakke og materialer for utvendig ferdigstillelse. Noen uker etter leveres vinduene. Isolasjon og innvendige materialer utgjør hhv leveranse 3 og 4. Datoer i leveranseplan settes i samråd med deg og ansvarlig utførende.

09. Bygging og ferdigstilling
Ikon for å åpne Ikon for å lukke

Vi har tett dialog med deg og valgte håndverkere, og følger prosessen helt frem til hytta er klar for å fylles med ditt liv.

Akvarell av kongle.

Rom for alle

Vi legger vekt på store luftige allrom og smarte praktiske funksjonsrom. Våre hytter er designet med ulike soner – her skal det være rom for alle.