Kjerne

Kjerne er ei moderne hytte, laget med rom for dine nærmeste. Hytta er praktisk og luftig. Gjennomtenkt og gjennomlyst.
Akvarell av grønn skogkant.
Ikon av hyttemodell Kjerne
Kjerne er ei moderne hytte, laget med rom for dine nærmeste. Hytta er praktisk og luftig. Gjennomtenkt og gjennomlyst.
Funksjonelle og lettstelte hytter i ett med naturen.
Funksjonelle og lettstelte hytter i ett med naturen.

Dette er Kjerne

Kjerne er delt i to på tvers; en oppholdsdel og en funksjonsdel adskilt med en skyvedør. Med rom for hele familien, og plass til at flere kan gjøre sin favorittaktivitet samtidig.

Den luftige oppholdsdelen har stue- og kjøkkenløsning med åpen himling, store glassflater, og samtidig lun og koselig. Resten av hytta fyller vi med rommene og funksjonene du har behov for. Over funksjonsdelen er det hems med god takhøyde som gir fleksibilitet og muligheter.

Det er vakkert gjennomlys i hytta som gir unik nærhet til naturen. Overbygd terrasse og store vindusflater gjør uterommet til en naturlig forlengelse av stua.

Rom for dine nærmeste

Vi har et rammeverk som tillater stor fleksibilitet. Vi tilpasser størrelsen på hytta og flytter på rom slik at den passer ditt liv. Vi kan endre på både romstørrelser, takvinkel og mønehøyde – slik at hytta passer perfekt til din tomt og ditt liv. Her er et eksempel på Kjerne.

Ikon nøkkelinformasjon soverom

2 – 6 soverom

70 – 170 kvm BYA
50 – 150 kvm BRA

Ikon nøkkelinformasjon bad.

1 – 3 bad

5,3 – 5,6 m mønehøyde

Spisestuebord og peis som romdeler i Kjerne-hytte

Veien til din Kjernehytte

Har du allerede forelsket deg i Kjerne, eller trenger du hjelp til å velge hytte? Sammen med deg tilpasser vi ut fra dine ønsker, behov og tomt. 

Hytta leveres som ferdig byggesett, for raskt og enkelt oppsett. Vi leverer bærende konstruksjoner, vegg og takverk som precut, altså ferdig kappet og merket. Du velger selv hvilke håndverkere som skal sette opp hytta, og hvilke leverandører du ønsker på fast innredning. Vi har god dialog med deg og håndverkerne hele veien, og har også gode samarbeidspartnere på fast innredning som du kan velge å benytte deg av. 

Fra signert kontrakt tar det omtrent 10 – 12 måneder til du kan fylle hytta med ditt liv.

Kvistfritt furupanel og sømløse overganger.

Våre materialer

Det leveres et eksklusivt, kvistfritt furupanel som er ferdig behandlet med hvit voks. Heltregulv i furu, behandlet med lys hardvoksolje i brede planker.

Smale vindusrammer maksimerer utsikt, lysinnslipp og nærhet til naturen. Eksklusive designvinduer med 3-lags energiglass.

Utvendig leveres kledning i malmfuru med jernvitrol og et moderne tretak i slett uttrykk.

Bærende konstruksjoner, vegg og takverk leveres som precut for et raskt og effektivt oppsett.

Akvarell av grantre.

Vi gir deg rommene.

Du fyller dem med liv.