NEO Hytter

For oss i NEO handlet det om å bygge hytter vi ikke reiste bort til, men hjem til. Vi ville bygge noe bra, noe som manglet i markedet – noe vi selv kunne være tilfreds med. Ideen om å selge det vi hadde laget som hyttebyggesett, kom senere.

Vi vet at en lun sofakrok er like viktig som fine linjer. Derfor laget vi begge deler, og nå er vi stolte av å kunne levere moderne hytter av høy kvalitet, med både eleganse og særpreg.

Stien til NEO Hytter

Vi i NEO møttes for første gang en forblåst vinterdag i 2014. Da foreldreprat ble til hytteprat, var vennskapet vårt forseglet. Raskt ble felles interesser til et felles prosjekt, og bare ni måneder etter første møte kjøpte vi hyttetomter ved siden av hverandre i Selbu. Sammen hadde vi startet jakten på den etterlengtede hytteopplevelsen.

Det skulle ikke bli en enkel ferd – vi hadde lagt listen høyt. Kvalitetsbevissthet var noe av det vi alle delte, og vi leste, studerte, reiste og prøvebodde. Men vi ble aldri helt fornøyde med byggesettene vi fant. Ett alternativ gjenstod: å gjøre det selv.

Erfaring med arkitektur, design og bygg kom godt med. Vi tegnet, forkastet og tegnet igjen, helt til alt stemte – hver eneste detalj og hver eneste vinkel. Resultatet ser du i dag.