Vi er Neo hytter

Vi leverer moderne og fleksible hytter – bygget med kvalitetsmaterialer som krever lite vedlikehold.
Vi ønsker å skape et fristed i ett med naturen.
Vi ønsker å skape et fristed i ett med naturen.
Vi leverer moderne og fleksible hytter – bygget med kvalitetsmaterialer som krever lite vedlikehold.

Alt ligger i detaljene

De rette linjene og det delikate uttrykket kombineres med den lune og varme hyttefølelsen. For oss handler det om å bygge hytter du ikke reiser bort til, men hjem til. Fritiden er dyrebar, og et velfungerende hytteliv forutsetter gode løsninger med rom for alle.

Vår filosofi

I 2019 ble den første Neo-hytta oppført, og siden den tid har vi oppfylt mer enn 90 hyttedrømmer over hele landet. 

Helt fra begynnelsen har målet vært å skape gode, gjennomførte og innbydende hytter som inviterer naturen inn. Der design og atmosfære ikke går på bekostning av funksjonalitet og materialer, men bidrar til å skape helhetlige hytter med gode rom for deg og dine nærmeste.

Vårt fokus

Vi legger vår sjel i å levere gode resultater. Fokuset på en god opplevelse og kundeprosess er derfor viktig for oss, og vi ønsker å gi deg en best mulig reise på veien mot hyttedrømmen. 

Vi er nøye i utvelgelsen av våre materialer og leverandører, og sørger for at våre hytter bygges i bærekraftige materialer som krever lite vedlikehold. Slik vil din hytte stå i mange år uten behov for store og ressurskrevende oppgraderinger. Vi ønsker å benytte lokal arbeidskraft, og samarbeider gjerne med lokale håndverkere i området der du bygger din hytte. Dette bidrar til både reduserte transportavstander og utslipp, samt styrking av lokaløkonomi og fellesskap rundt ditt hytteprosjekt.

Akvarell av kongle.

Vi gir deg rommene.

Du fyller dem med liv.