Kjerne

Kjerne er ei moderne hytte, laget med rom for dine nærmeste. Hytta er praktisk og luftig. Gjennomtenkt og gjennomlyst.
Kjerne er ei moderne hytte, laget med rom for dine nærmeste. Hytta er praktisk og luftig. Gjennomtenkt og gjennomlyst.
Funksjonelle og lettstelte hytter i ett med naturen.

Dette er Kjerne

Kjerne er delt i to på tvers; en oppholdsdel og en funksjonsdel adskilt med en skyvedør. Med rom for hele familien, og plass til at flere kan gjøre sin favorittaktivitet samtidig.

Den luftige oppholdsdelen har stue- og kjøkkenløsning med åpen himling, store glassflater, og samtidig lun og koselig. Resten av hytta fyller vi med rommene og funksjonene du har behov for. Over funksjonsdelen er det hems med god takhøyde som gir fleksibilitet og muligheter.

Det er vakkert gjennomlys i hytta som gir unik nærhet til naturen. Overbygd terrasse og store vindusflater gjør uterommet til en naturlig forlengelse av stua.

Rom for dine nærmeste

Vi har et rammeverk som tillater stor fleksibilitet. Vi tilpasser størrelsen på hytta og flytter på rom slik at den passer ditt liv. Vi kan endre på både romstørrelser, takvinkel og mønehøyde – slik at hytta passer perfekt til din tomt og ditt liv.

Liten og arealeffektiv

Er du opptatt av smarte løsninger og god design, eller har du kanskje begrenset med plass å bygge på? Da er liten den perfekte Kjerne-bredden for deg. Kjerne liten leveres med et bruksareal fra 50 m2 – 75 m2 i målbar BRA i 1. etasje, samt hems. Denne bredden gir deg mulighet til å plassere inntil tre soverom på hovedplan, i tillegg til oppholdsrom med stue og kjøkken, et bad, badstue og vaskerom.

Kjerne liten, eksempel 1

Stor og romslig

Vår største Kjerne-hytte, Kjerne stor, har et målbart bruksareal i 1. etasje på 90 – 125 m2. Denne leveres med hems eller loft, slik som vår medium-bredde – og gir deg plass til opptil seks soverom totalt. Funksjonsdelen i hytta tilpasses dine behov og ønsket antall rom. Kjerne stor kan romme opptil to bad, badstue, vaskerom og bod – avhengig av størrelse. I en Kjerne stor med 125 m2 i målbart areal i 1. etasje vil du få 25 m2 i målbart areal på loft om du velger å gå for en forhøyet versjon. Dette utgjør en total på 150 m2 i målbart areal – en maksgrense iht. reglene for fritidsbolig. Ønsker du en større hytte vil det tilkomme energikrav som på et bolighus. Dette er det selvfølgelig også en mulighet for å utvikle sammen.

Kjerne stor, eksempel 1

Spisestuebord og peis som romdeler i Kjerne-hytte

Veien til din Kjernehytte

Har du allerede forelsket deg i Kjerne, eller trenger du hjelp til å velge hytte? Sammen med deg tilpasser vi ut fra dine ønsker, behov og tomt. 

Hytta leveres som byggesett, for raskt og enkelt oppsett. Vi leverer bærende konstruksjoner, vegg og takverk som precut, altså ferdig kappet. Du velger selv hvilke håndverkere som skal sette opp hytta, og hvilke leverandører du ønsker på fast innredning. Vi har god dialog med deg og håndverkerne hele veien, og har også gode samarbeidspartnere på fast innredning som du kan velge å benytte deg av. 

Fra signert kontrakt tar det omtrent 10 – 12 måneder til du kan fylle hytta med ditt liv.

Kvistfritt furupanel og sømløse overganger.

Våre materialer

Det leveres et eksklusivt, hvitpigmentert, kvistfritt furupanel. Heltregulv i furu, behandlet med lys hardvoksolje i brede planker.

Smale vindusrammer maksimerer utsikt, lysinnslipp og nærhet til naturen. Eksklusive designvinduer med 3-lags energiglass.

Utvendig leveres kledning i malmfuru med jernvitrol og et moderne tretak i slett uttrykk.

Bærende konstruksjoner, vegg og takverk leveres som precut for et raskt og effektivt oppsett.

Akvarell av grantre.

Vi gir deg rommene.

Du fyller dem med liv.