Sikt

Sikt er ei moderne hytte, designet for å nyte utsikten. Hytta gir ro og trygghet. Utsyn og oversikt.
Sikt er ei moderne hytte, designet for å nyte utsikten. Hytta gir ro og trygghet. Utsyn og oversikt.
Dame med kaffekopp som ser ut av stort hyttevindu. Foto.

Dette er Sikt

Ute snakker vi mye om sikt; på sjøen, på fjellet, i skogen. Vi liker å se, ha utsyn og oversikt. Det gir deg ro og trygghet. Med Sikt ønsker vi å gi deg akkurat denne følelsen.

Sikt har rektangulær form med saltak. Hytta har asymmetrisk tak med slakere takvinkel over funksjonsdelen enn over oppholdsdelen for å utnytte areal på hems best mulig. Høyden på de tre ulike modellene er tilpasset slik at de har et snitt som visuelt harmonerer med hverandre.

Sikt kommer i tre ulike bredder; liten, medium og stor. 

Rom for ro

Vi har et rammeverk som tillater stor fleksibilitet. Vi tilpasser størrelsen på hytta og flytter på rom slik at den passer ditt liv. Vi kan endre på både romstørrelser, takvinkel og mønehøyde – slik at hytta passer perfekt til din tomt og ditt liv.

Maksimal plass og komfort

Sikt stor har bredde på 8,3 meter, og et bruksareal i 1. etasje fra 90 m2 og oppover. Modellen kommer med godkjent loft, og en ekstra gangsone som gir hytta bedre romfølelse og utnyttelse av loftet. Sikt stor gir plass til opptil seks soverom, tilpassede funksjonsrom – og kan inkludere opptil to bad, badstue, vaskerom og bod, avhengig av størrelse.

Se nøkkelinformasjon og eksempler på Sikt stor.

Sikt stor, eksempel 1

Sikt stor, eksempel 2

Moderne, svart hytte midt i skogen. Foto.

Veien til din Sikthytte

Har du allerede forelsket deg i Sikt, eller trenger du hjelp til å velge hytte? Sammen med deg tilpasser vi ut fra dine ønsker, behov og tomt. 

Hytta leveres som byggesett, for raskt og enkelt oppsett. Vi leverer bærende konstruksjoner, vegg og takverk som precut, altså ferdig kappet. Du velger selv hvilke håndverkere som skal sette opp hytta, og hvilke leverandører du ønsker på fast innredning. Vi har god dialog med deg og håndverkerne hele veien, og har også gode samarbeidspartnere på fast innredning som du kan velge å benytte deg av. 

Fra signert kontrakt tar det omtrent 10 – 12 måneder til du kan fylle hytta med ditt liv.

Kvistfritt furupanel og sømløse overganger.

Våre materialer

Det leveres et eksklusivt, kvistfritt furupanel som er ferdig behandlet med hvit voks. Heltregulv i furu, behandlet med lys hardvoksolje i brede planker.

Smale vindusrammer maksimerer utsikt, lysinnslipp og nærhet til naturen. Eksklusive designvinduer med 3-lags energiglass.

Utvendig leveres kledning i malmfuru med jernvitrol og et moderne tretak i slett uttrykk.

Bærende konstruksjoner, vegg og takverk leveres som precut for et raskt og effektivt oppsett.

Akvarell av grantre.

Vi gir deg rommene.

Du fyller dem med liv.