Tomter og hytter for salg

Sett deg ut et hyttefelt? Eller lyst på ei helt ferdig hytte fra oss? Her får du oversikt over tomter og hytter til salgs.
Store vindusflater gir rom for å slippe naturen inn. Stol fra Eikund.
Sett deg ut et hyttefelt? Eller lyst på ei helt ferdig hytte fra oss? Her får du oversikt over tomter og hytter til salgs.
Banner med teksten «Her bygges en hytte som kan bli din»

Prosjekterte hytter

Selbu
En stor Kjernehytte kommer til salgs i skiparadiset Selbu neste år. Mer informasjon kommer. 

Geilo
Før jul 2021 kommer en stor Kjerne-hytte for salg i fantastiske Skurdalen, nært Kikut. Eiendommen har en solrik og usjenert beliggenhet med meget flott utsikt.

Lenke til tomt -Selbu

Selbu

I Damtjønna hyttefelt i skiparadiset Selbu kan du bygge din Neo-hytte. Det er noen ledige hyttetomter og her har vi en Sikt-hytte for salg samt to Kjerne-hytter under bygging.

Lenke til tomt -Oppdal

Oppdal

Oppdal innbyr til et aktivt liv på hytta. Vi har godt samarbeid med håndverkere i området som kan bistå med å få satt opp din drømmehytte.

Lenke til tomt -Geilo

Geilo

Fjellbyen Geilo er et av Norges mest komplette reisemål og skidestinasjoner. Vi har en Kjerne-hytte for salg i fantastiske Skurdalen.

Lenke til tomt -Musdalsæter

Musdalsæter

Musdalsæter hyttegrend ligger sentralt mellom Hafjell, Skeikampen og Kvitfjell. Her har vi fantastiske utsiktstomter med solrik og idyllisk beliggenhet for salg.

Lenke til tomt -Svivkollen

Svivkollen

Svivkollen hyttefelt ligger idyllisk til i Nissedal kommune i Telemark, med flott utsikt for de fine fjellområdene rundt. Her kan du finne din drømmetomt for en moderne hytte bygd i et tradisjonelt landskap.

Lenke til tomt -Bjorli

Bjorli

Snøsikre Bjorli er en populær destinasjon for både pudderhunder, familier og langrennsløpere. Stedet blir også stadig mer populær på sommerstid. Nå kan du bygge din drømmehytte fra Neo i fjellbygda.