Tomter og hytter for salg

Sett deg ut et hyttefelt? Eller lyst på ei helt ferdig hytte fra oss? Her får du oversikt over tomter og hytter til salgs.
Store vindusflater gir rom for å slippe naturen inn. Stol fra Eikund.
Sett deg ut et hyttefelt? Eller lyst på ei helt ferdig hytte fra oss? Her får du oversikt over tomter og hytter til salgs.
Lenke til tomt -Musdalsæter

Musdalsæter

Er du på leting etter hyttetomt med sentral beliggenhet på Østlandet? Kun 2,5 time fra Oslo, midt mellom Hafjell, Kvitfjell og Skeikampen, finner du Musdalsæter Hyttegrend. Et eldorado for deg som er glad i å være aktiv – året rundt.

Lenke til tomt -Selbu

Selbu

På utkikk etter fritidstomt nær Trondheim? Velkommen til Svartåsveien 12 og Damtjønna hyttefelt – sentralt beliggende på idylliske Selbustrand i Selbu, kun 1 times kjøring fra Trondheim. Her har vi én ledig tomt med solrik beliggenhet og flotte utsiktsforhold.

Lenke til tomt -Meråker

Meråker

Drømmer du om et aktivt hytteliv? En times kjøring fra Trondheim finner du Meråker Alpinsenter og Fagerlia hyttefelt. Alpint, langrenn, fottur eller klatring; valget er ditt! Meråker byr på aktiviteter for både sommer- og vinterentusiasten.

Lenke til tomt -Bjorli

Bjorli

Snøsikre Bjorli er en populær destinasjon for både pudderhunder, familier og langrennsløpere. Stedet blir også stadig mer populært på sommerstid. Nå kan du bygge din drømmehytte fra Neo i fjellbygda.

Lenke til tomt -Stranda

Stranda

Stranda ligger vakkert plassert ved fjorden i Møre og Romsdal, og er kjent for sin rike historie og spektakulære natur. Med nærhet til Geirangerfjorden og Sunnmørsalpene er området ideelt for deg som elsker naturopplevelser og eventyr.

Lenke til tomt -Lyngen

Lyngen

Lyngen er en naturperle i verdensklasse, og skiller seg tydelig ut med sine høye tinder, smale fjordarmer og mange isbreer. Området er et eldorado for deg som ønsker å oppleve mektige møter med naturen – året rundt.