Tomter og hytter for salg

Sett deg ut et hyttefelt? Eller lyst på ei helt ferdig hytte fra oss? Her får du oversikt over tomter og hytter til salgs.
Store vindusflater gir rom for å slippe naturen inn. Stol fra Eikund.
Sett deg ut et hyttefelt? Eller lyst på ei helt ferdig hytte fra oss? Her får du oversikt over tomter og hytter til salgs.
Banner med teksten «Her bygges en hytte som kan bli din»

Prosjekterte hytter

Musdalsæter

Musdalsæter hyttegrend ligger sentralt mellom Hafjell, Skeikampen og Kvitfjell. Her har vi 3 fantastiske utsiktstomter som er byggeklare i 2023. 1 av 3 tomter er solgt. 

Se Finn annonse.

Lenke til tomt -Selbu

Selbu

I Damtjønna hyttefelt i skiparadiset Selbu kan du bygge din Neo-hytte. Det er noen få ledige hyttetomter og her har vi en fin hyttetomt for salg.

Lenke til tomt -Oppdal

Oppdal

Oppdal innbyr til et aktivt liv på hytta. Vi har godt samarbeid med håndverkere i området som kan bistå med å få satt opp din drømmehytte.

Lenke til tomt -Geilo

Geilo

Fjellbyen Geilo er et av Norges mest komplette reisemål og skidestinasjoner.

Lenke til tomt -Musdalsæter

Musdalsæter

Musdalsæter hyttegrend ligger sentralt mellom Hafjell, Skeikampen og Kvitfjell. Her har vi fantastiske utsiktstomter med solrik og idyllisk beliggenhet for salg.

Lenke til tomt -Svivkollen

Svivkollen

Svivkollen hyttefelt ligger idyllisk til i Nissedal kommune i Telemark, med flott utsikt for de fine fjellområdene rundt. Her kan du finne din drømmetomt for en moderne hytte bygd i et tradisjonelt landskap.

Lenke til tomt -Bjorli

Bjorli

Snøsikre Bjorli er en populær destinasjon for både pudderhunder, familier og langrennsløpere. Stedet blir også stadig mer populært på sommerstid. Nå kan du bygge din drømmehytte fra Neo i fjellbygda.